SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA

  • szt
  • 22,74 zł / szt
  • 250 ml ( 90,96 zł za 1 l )
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 665 kJ / 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0 g
Sól - 4,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.

  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • CERTYFIKAT BIO:jest
  • Certyfikat bio:jest
  • CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
  • KRAJ PRODUCENTA:Belgia
  • Kraj Producenta:Belgia
  • Producent - nazwa i adres:LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
  • WEGAŃSKI:WEGAŃSKI
  • WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI